Tradewaysdocs

Topluluklar

Trading topluluklarına katıl ve kanallarında yer al.

Topluluklar

Topluluklar, grup sohbetleri için ortak alanlardır. Simge çubuğundan Floor'u, ardından Topluluklar'ı aç.

Topluluklar sayfasında özel toplulukların ve herkese açık topluluklar için Keşfet bölümü görünür. Katıldıktan sonra da herkese açık topluluklar Keşfet'te kalır. Kanal listesini açmak için bir topluluk, mesajları okumak ve göndermek için bir kanal seç.

Bir topluluğa katılma

Topluluk sahibinin davetini kullanmak için Bağlantıyla katıl'ı seç. Katılmadan önce topluluk adını kontrol et. Davetin süresi dolabilir veya davet kullanılamaz hale gelebilir. Tradeways bağlantıyı açamazsa topluluk sahibinden yeni bir bağlantı iste.

Herkese açık bir topluluğa katılmak için Keşfet bölümündeki Katıl'ı seç. Katıldığın topluluk için aynı bölümde Aç işlemi görünür. Liste uzunsa diğer toplulukları görmek için Daha fazla yükle'yi seç.

Özel bir topluluk kurmak için Topluluk oluştur'u seç. Bunun için Pro planı gerekir. Planın topluluk oluşturmayı kapsamıyorsa açılan pencerede yükseltme seçeneği görünür.

Topluluk erişimi

Her topluluk kendi kanallarını, rollerini, moderasyonunu ve bildirim ayarlarını yönetir. Yalnızca rolünün erişebildiği kanalları görürsün. Topluluk sahibi veya moderatör, topluluğun kurallarına göre içeriği kaldırabilir ya da erişimi iptal edebilir.

Topluluklar trading hesaplarını değiştirmez. Diğer üyelerin görmesini istemediğin özel hesap bilgilerini bir kanalda paylaşma.

Güvenlik taraması

Tradeways, yeni ve düzenlenen topluluk mesajlarını, paylaşılan Trade kartlarını ve ekli görselleri yayımlamadan önce tarar. Güvenlik kontrolünden geçmeyen içerik yayımlanmaz. Tarama geçici olarak kullanılamıyorsa daha sonra yeniden deneyebilmen için taslağın korunur.

Mesajlara yalnızca PNG, JPEG veya WebP biçiminde görseller eklenebilir. Her görsel en fazla 8 MB, bir mesajdaki görsellerin toplamı ise en fazla 16 MB olabilir.

Bir üyeyi şikâyet et veya engelle

Bir mesajdaki veya üyenin yanındaki menüyü aç. Topluluk moderatörlerine şikâyet göndermek için Şikâyet et seçeneğini seç. Üyeyi de engellemek istiyorsan şikâyet formunda Ayrıca engelle seçeneğini seç. Bir şikâyet üyeyi kaldırmaz veya yasaklamaz.

Şikâyet göndermeden bir üyeyi engellemek için Engelle seçeneğini seç. Sen ve engellenen üye artık birbirinizin mesajlarını, çevrimiçi durumunu veya profilini göremezsiniz. Aranızdaki tüm mentorluk paylaşımları sona erer. Gizli bir mesaja verilen yanıtta Engellenen bir kullanıcıdan mesaj gösterilir.

Topluluk menüsünden Engeli kaldır seçeneğini seç veya Gizlilik ayarları bölümünde engellenen kullanıcıları yönet. En fazla 1.000 kullanıcıyı engelleyebilirsin.

On this page