Gizlilik
Çevrimiçi durumunu kontrol et ve engellenen kullanıcıları yönet.
Gizlilik
Çevrimiçi durumunu kontrol et ve engellenen kullanıcıları yönet. Bu sayfaya Ayarlar → Gizlilik üzerinden ulaşabilirsin.


Çevrimiçi durumu
Çevrimiçi durumumu paylaş, diğer üyelerin topluluklarda seni çevrimiçi görüp görmeyeceğini belirler.
Bu ayar kapalıyken tüm toplulukların üye listelerinden kaldırılırsın. Diğer üyelerden hangilerinin çevrimiçi olduğunu görmeye devam edersin. Bu ayar, senin diğer üyeler hakkında gördüklerini değil, diğer üyelerin senin hakkında gördüklerini kontrol eder.
Topluluğa özel ayarlar
Bu ayar, hesap genelindeki varsayılan değerdir. Görünürlük için ayrı bir seçim yaptığın topluluklarda bu seçim kullanılır ve buradaki varsayılan ayarı geçersiz kılar. Özel ayarı ilgili topluluğun bildirim ayarları sayfasından belirle.
Engellenen kullanıcılar
Engellediğin kullanıcılar Engellenen kullanıcılar bölümünde görünür. Her kayıt kullanıcıyı ve engellediğin tarihi gösterir.
Engeli kaldırmak için Engeli kaldır seçeneğini kullan. Görünürlük yalnızca diğer kullanıcı seni engellemediyse geri gelir. Engelleme, aranızdaki mesajları, çevrimiçi durumunu ve profilleri gizler. Ayrıca aranızdaki tüm Mentor paylaşımlarını sona erdirir.
Listede daha fazla kullanıcı varsa Daha fazla yükle seçeneğini kullan. Yükleme hatasında yeniden deneme işlemi bulunur.
İlgili ayarlar
- Profil — herkese açık profilinde gösterilenleri kontrol eder
- Destek — destek ekibinin hesap verilerine geçici erişimini kontrol eder
- Tehlikeli bölge — hesabını ve verilerini siler