Tradewaysdocs
Ayarlar

Tehlikeli bölge

Oturumu kapat, hesabını sil veya trade verilerini sıfırla.

Tehlikeli bölge

Hesabınla ilgili geri alınamaz işlemler. Bunlara Ayarlar → Tehlikeli bölge üzerinden ulaşabilirsin.

Oturum kapatma, sıfırlama ve silme seçenekleriyle tehlikeli bölge ayarları
Oturum kapatma, sıfırlama ve silme seçenekleriyle tehlikeli bölge ayarları

Bu bölümdeki tüm işlemler kalıcıdır ve geri alınamaz. Dikkatli ilerle.

Oturumu kapat

Mevcut oturumunu sonlandırır. Ana sayfaya yönlendirilirsin. Diğer cihazlardaki oturumların etkilenmez.

Trade verilerini sıfırla

O an aktif olan trading hesabındaki tüm trade'leri, emir gerçekleşmelerini ve görselleri kalıcı olarak siler.

Korunanlar:

  • Özel sütunlar
  • Etiketler
  • Hesap ayarları ve komisyon oranları

Onaylamak için onay penceresine RESET yaz ve Sıfırla'ya tıkla. Bu işlem geri alınamaz.

Hesabı sil

Tradeways hesabını, trading hesaplarını, trade'leri, emir gerçekleşmelerini, görselleri, sütunları, etiketleri ve ayarları kalıcı olarak siler. Erişimi kısıtlanmış denetim kayıtları saklanabilir.

Onaylamak için onay penceresine DELETE yaz ve Hesabı sil'e tıkla. Bu işlem geri alınamaz.

On this page