Strefa zagrożenia
Wypisz się, usuń konto lub zresetuj dane handlowe.
Strefa zagrożenia
Destrukcyjne działania dla Twojego konta. Dostęp do tych w Ustawienia → Strefa zagrożenia.


Wszystkie działania w tej sekcji są trwałe i nie mogą zostać cofnięte.
Wypisz
Kończy bieżącą sesję. Zostaniesz przekierowany na stronę główną. Inne sesje na innych urządzeniach nie są naruszone.
Zmień dane handlowe
Na stałe usuwa wszystkie transakcje, egzekucje i obrazy z aktualnie aktywnego konta tradingowego * *.
Co jest przechowywane:
- Kolumny własne
- Znaczniki
- Ustawienia konta i stawki prowizji
Aby potwierdzić, wpisz RESET w oknie dialogowym potwierdzenia i kliknij Reset. Ta akcja nie może zostać cofnięta.
Usuń konto
Na stałe usuwa konto Tradeways, konta tradingowe, transakcje, wykonania, obrazy, kolumny, tagi i ustawienia. Rejestry audytowe z ograniczonym dostępem mogą zostać zachowane.
Aby potwierdzić, wpisz DELETE w oknie dialogowym potwierdzenia i kliknij Usuń konto. Ta akcja nie może zostać cofnięta.
Dane lokalne
Zaimportuj historię świec od brokera do tej przeglądarki, aby pokazywać Trade'y na własnych cenach i obliczać MFE, MAE oraz ścieżki P&L.
Konta
Twórz konta tradingowe w Tradeways i zarządzaj nimi. Ustaw waluty i salda początkowe, zapisuj transakcje pieniężne, przełączaj konta oraz archiwizuj lub powielaj konto.